KANSERDE YAŞAMA DOKUNUŞ”

 KANSERDE YAŞAMA DOKUNUŞ”



Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Bandırma Belediyesi, Psikoonkoterapi Derneği'nin işbirliğiyle Kanser'de Yaşama Dokunuş” konferansı düzenliyor.


Bandırma Belediyesi Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezinde 07 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 19.00'da ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konferansta birbirinden değerli konuşmacılar yer alıyor.
Türkiye'nin Yaşam Koçu, ünlü Stand-Up sanatçısı sürpriz bir isimin yanı sıra, Dünya Barış Elçisi Uzman Psikolog Sabahat Erler, Doktor Ali Kaya, Yaşama Tutunuş Ressamı Hanife Zengin ve farklı bir konferansta yer alıyor.


Kanser'de Yaşama Dokunuş” konferansında kanser hastalığını tetikleyici nedenler, hastalığı önleyici tedbir modelleri, kanser hastalığına karşı mücadelede toplum bilinçlenmesinin önemi ve hastalık süreci içerisindeki rehabilite tekniklerinin psikodrama uygulamaları ile anlatılıyor.

Ülkemizde özellikle son beş yıl içerisinde kanser hastalığından dolayı yaşamını yitiren insan sayımızda çok hızlı bir yükseliş olduğunu dikkat çeken yetkililer,  Farklı kanser türlerinden dolayı her yıl Türkiye`de 150.000 kişi hayatını kaybetmekte dolduğu ifade ediliyor.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı